Nejnovější recenze ze sekce Pedály
- Je možno kombynovat SPD a klasická šlapka.
spokojenost!!!!!!! děkuji a doporučuji!
- poměr cena/kvalita
Zatím jsem toho na nich moc nenajezdil, ale první dojmy jsou pozitivní.
- made in france, kvalitní materiál, christophe něco vydrží
super produkt za super cenu
- Bezchybný SPD systém. V závislosti na obuvi může pedál poskytovat oporu i po stranách (lepší rozprostření záběru). Skvělé pokud si nejste jistí, zda-li nenastanou situace, kdy budete na kolo chtít rychle naskočit a někam krátce zajet bez cyklistické obuvi.
- Lehce vyšší váha (cca 385g).
Skvělé pedály s bezchybným systémem.
- váha
- provedení
- balení včetně kufrů !!
lehký kombinovaný pedál pro jízdu v tretrách i obyč botách. nejhezčí provedení které jsem viděla
- Funkčnost
- Nastavení předpětí pružiny pomocí imbusu
- Vhodné pro začínající jezdce
- Vysoká výdrž kufrů
- Váha
- Malá volnost pohybu nohy na pedálu
- "Tuctovost"
Vzhledem ke své ceně se jedná o vůbec nejlevnější a přitom funkční nášlapné pedály. Co jsem zpozoroval, tak výdrž kufrů je opravdu vysoká, oproti Look Quartz je vydrž dvakrát větší, je zde možnost nastavit si předpětí pružiny. Naopak někoho může omezovat menší stranová vůle, respektive volnost nohy na pedálu. Reálná váha je taky poměrně dost vysoká. Pro pozéry se tedy nehodí :))
Pedály mohu doporučit třeba začínajícím jezdcům, kteří se chystají ke koupi svých vůbec prvních nášlapných pedálů. Za sebe mohu doporučit!
- Váha
- Vzhled
- Volnost pohybu nohy na pedálu, pro někoho naopak nevýhoda
- Kvalita zpracování
- Vyšší cena
- Pro někoho "plastové" provedení
- Nízká vydrž kufrů
- Nemožnost nastavit předpětí pružiny
Oproti nášlapným pedálům od konkurenčního Shimana se liší nižší váhou, výběrem materiálů, větší volností pohybu na pedálu a subjektivně hezčím vzhledem. Chybí zde ale možnost nastavit si citlivost, sílu vycvaknutí nohy z pedálu a výdrž kufrů je taktéž nižší. Takže je nutné si uvědomit, co člověk od nášlapných pedálů požaduje. Kromě slabé výdrže kufrů si zatím nemohu na nic stěžovat a mohu tento produkt doporučit!
- Cena, vzhled, hmotnost, idealni velikost (ani mala ani velka).
- Ramecek z plastu. Na pedalech chybi oznaceni R a L. Vzhledem ze to byly me prvni naslapne pedaly a jsou jednostranne, musel jsem chvili surfovat, abych zjistil, kam maji zamky smerovat a podle toho nasroubovat pedaly.
Pedaly jsou vzhledove velmi hezke, ale mam trochu obavu, jak dopadne forove plastove oramovani az nekde skobrtnu. Ale za tu cenu ...
- Praktické jak pro tretry tak klasickou obuv
doporučuji
Moje první SPD a tak mi ta kombinace vyhovuje
- nejlevnější varianta nášlapných šlapek
Zatím jsem spokojená.
zatím OK, uvidíme, jak dlouho
Přesně toto jsem požadoval
- Nízká cena
- Zatím nic
Kvalita za rozumnou cenu
- kvalita, cena
me prvni naslapy a spokojenost
- za malý peníz dobrá kvalita
doporučuji
- Poměr cena/kvalita
- Samozřejmě proti prémiovým řadám toršku horší zpracování a váha
No nekupte to za tu cenu:-)
Pouzivam uz asi 15 let
pěkné
- Jsou oskoušené a osvěčené proste jsou ok
Spokojenost