Nejnovější recenze ze sekce Pedály na kolo
- Mam za sebou prvni vyjizdku. Velka spokojenost. Montaz a nastaveni bez problemu. Jako vzdy u Garmina.
Produkty Garmin pouzivam dlouhou radu roku a vzdy jsem byl spokojen. Pokud byla reklamacd Garmin byl vzdy mimoradne vstricny.
pomer cena / kvalita - trochu nadvaha
Mám je na více kolech a jsem s nimi spokojena.
- Super lehké!
- Uz mam třeti a super
- Snadná instalace
- Dlouhá vydrž baterie
- Vše funguje jak má
Dobrá kvalita, váha, funkce
- Barva pedálů sedí k barvě kola
- Poměrně velké, přitom lehké
- Byť jednostranné, nášlap "najdu" a nacvaknu na první pokus
- Kompromis mezi SPD a platformou
Kvalitní, funkční, krásné
Materiál totální blato
- Vypadají kvalitně poměrně lehké plocha pro nášlap s rezervou moznost vymontovat piny spokojenost
- Velmi příznivá cena
- Nastavitelné napětí odporu pružiny
- Spolehlivost
- I na nejmenší napětí pružiny mohou být náročnější k nacvakutí pro menší děti
- Jedodušší ložiska
Pedály jsem kupoval v krátké době již podruhé pro další dítě. Za svou cenu mi přijdou super. Jezdí s nimi mí kluci 7 a 9 let, nicméně někdy je pro navzdory nejmenšímu napětí pružiny trochu náročné nacvaknout botu. Naštěstí se to časem zlepšuje. Sám jezdím dražší pedály XTR, které tedy vypadají lépe, mají kvalitnější ložisko i celkové zpracování, ale když jsem si na zkoušku a rozhýbání mechanismu na kolo přehodil tyto (pětkrát) levnější, nemůžu řici, že by mé pedály měly přidanou hodnotu odpovídající jejich vyšší ceně
- Jeste relativne levne
- I kdyz jsou z plastu, boty na nich prekvapive dobre sedi
- Lehke
- Odrazky
- Nemaj vymenitelne hreby
- Loziska jdou docela tezko
- Nemaj diry na klipsny
Obycejne slapky pro ty, co jezdi v normalnich botach treba do prace a nechtej se kvuli tomu prevlikat do dresiku a bot se zamkama.
- Zapozdřena ložiska
- Trochu kloužou.
- Kvalita
Kvalitní zpracování, funguje skvěle.
zatím jsem neměl příležitost pedály vyzkoušet
- skvelá kvalitná značka nie je čo dodať
Ověřená značka, skvělá kvalita. pedály jsou pevné, lehké a na nastavitelných kovových pinech bota drží perfektně i když to není třeba obuv klasická cyklistická. Za mě TOP.