Nejnovější recenze ze sekce Pedály na kolo
- super široké šlapky, za mě výborné, už vyzkoušené
Nejlepší pedaly co chrání kolena.
Dokonalá fyzio-ergonomie
Vybíral jsem pedály podle hmotnosti, chtěl jsem co nejlehčí. Tyto uvádějí 254g (některé e-shopy dokonce 245g) a jsou levné. Ale když jsem je dostal a zvážil, mají 314g ! Takže jsou jen levné, ale váha průměrná.
S těmito pedály jsem velmi spokojen a plně splnily moje očekávání.
- Poměr Cena/výkon
- Vzhled a provedení
Když mi po čtyřech letech odešly pedály od OneUp, dumal jsem, kam sáhnout pro další. Byť byly mé nebožky luxusní provedením (samozřejmě také cenou - 3400,-), věděl jsem, že znovu tolik peněz utratit nechci, ale také nechci příliš slevit z kvality provedení. Další z podmínek bylo, že kompozit nee...a začala muka. Nakonec, cca po dvou týdnech hledání, padla volba na Look. Pedály jsou oproti OneUp silnější, ale co je důležité, jsou zcela ploché. Piny dostatečně vysoké. Plocha pedálů je luxusní a byť mi přišly v ruce po vybalení jakési veliké (a oproti OneUp s cca 10 mm šířky prostě jsou), na kole vypadají velmi kompaktně a daleko drobnější. Váha není žádná hrůza, montáž dílem okamžiku a chod je příjemně tužší, leč hladký jako dětská prdelka. Četl jsem názory, že pedály nejsou odlišeny označením strany, na které mají být umístěny.. Ovšem kdo čte návody (po naskenování QR kódu na balení), ví že označení samozřejmě je, ovšem ne ve formě nevzhledných písmen či slůvek, ale je ve formě odlišného tvaru zakončení těla pedálu u osky - praktické, nenápadně rafinované. Vzhled a barva se mi líbí, boty drží na pinech velmi dobře. K rozebrání pedálů je zapotřebí speciální nástroj, ale tuto věc zatím řešit nemusím. Cena velmi příznivá, zakoupeno v Decathlonu o cca 200,- levněji než v jiných shopech, takže spokojenost. Pokud bude výdrž více jak dvě sezony, což myslím bez problému bude, byla to dobrá investice. Tyto pedály nepřekvapí vzhledem, ani rafinovaností, ale jsou tak nějak normální a hlavně splňují mé požadavky, tudíž DOPORUČUJI!
Specialized Bennies PLATFORM pedály
Přidáno: 18. července 2024
(naposledy upraveno 18. července 2024)
Zakoupeno v Cyklo Vondráček
- kvalita za rozumnou cenu
pohodlné
- Myslím že sa malému bude menej klzat noha ako na originál pedaloch
- zakoupena 2.generace těchto pedálů připomíná řadu Stamp 7, drží suprově
- nekupovat 1.generaci
kvalita
- Kvalitní platformové pedály
- Lehké pouze 300 g
- Kompaktní velikost
- Neznámá údržba po čase.
Pokud chcete jít trochu proti proudu a vsadit na tradiční již zavedenou značku je tento výrobek dobrá volba.
- Dobrý poměr cena/výkon
Vhodné pedále na bicyklovanie v teniskách
- Prostě šlapátka
Mám rád tento tvar. Doporučuji přilepit šrouby, aby nevypadaly.
- Kvalita za dobrou cenu
Vyzkoušeno na kole, starší doszany na cyklotrenažér
- Kvalitní lehké pedály. Dřív jsem používal na krosové kolo i silničku SPD pedály (Shimano 520) s jedněma tretrami. Ve vyšším věku jsem zkusil změnu a pocit z jízdy je jen a jen pozitivní. Jsem nenáročný hobík, proto ty "520" dříve i na silničce :-).
Vzhledem k ceně a pohodlí určitě doporučuji. Na pohodovou vyjížďku kolem 100 km si myslím jsou pedály super. Alespoň já to tak cítím.
ROCKRIDER MTB 700 pedály
Přidáno: 7. července 2024
(naposledy upraveno 7. července 2024)
Zakoupeno v Decathlon
- Přilnavost boty k pedálu
- Vzhled
- Velikost
- Kvalita
Super pedály na MTB. Zatím žádné potíže. :-)
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »